Stockholm

Praktik på vår marknad- och kommunikationsavdelning våren 2019,

Marknad, Praktik

Vill du lära dig mer om arbetet på en marknad- och kommunikationsavdelning? Vi söker dig som älskar kommunikation och som lockas av att hjälpa entreprenörer att växa. Under våren erbjuder vi en betald praktikplats på vårt kontor i Stockholm.

Genom praktik hos oss får du:

  • Erfarenhet från en praktik som löper parallellt med dina studier
  • Kickstarta din karriär inom marknad och kommunikation
  • Insikt i konsultyrket
  • Ett framtida kontaktnät

Om praktiken
Praktiken sträcker sig från februari till maj och du arbetar hos oss minst två dagar i veckan. Du blir tilldelad en handledare som guidar dig i arbetet och ni bestämmer tillsammans upplägget för praktiktiden så att det fungerar parallellt med dina studier.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar marknadsföring/kommunikation och som under våren 2019 vill få en bred bild av arbete på en marknad- och kommunikationsavdelning. En positiv ”doer-attityd” och servicekänsla är viktigt då vi strävar efter att hålla en hög servicenivå och kvalitet i vårt arbete samtidigt som vi har roligt på jobbet. Du behöver vara duktig på att skriva och ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Intresse för och praktisk erfarenhet av Adobe Indesign och Photoshop är en fördel.

Låter det här som någonting för dig?
Skicka då in ditt CV och ett personligt brev via vår karriärsida för Students/Young Professionals, klicka in dig på Praktikplatser. Sista ansökningsdatum är 6 januari.

Kontakt vid frågor             
Jennifer Rosén, jennifer.rosen@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök