Örebro

Praktik på Örebros skatteavdelning under våren 2020,

Skatt, Skatt

Sök praktikplats på Grant Thorntons skatteavdelning i Örebro för våren 2020. Som praktikant på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där även jämställdhet och hållbarhet är självklara delar. Nedan kan du se vad Elma, som jobbar på vår skatteavdelning, tycker om oss som arbetsgivare.

”Vårt dagliga arbete innebär att hantera skattefrågor, högt som lågt. Allt från frågor som rör stora omstruktureringar till oerhört nischade frågor. Det gör att det är omöjligt att vara påläst om allt. Därför är det bra att vi har en öppen kultur där vi juniora kan bolla och ställa frågor till våra seniora kollegor."

  • Elma Feratovic, Junior Skattekonsult

 Genom en praktik hos oss får du:

  • Kickstarta din karriär som skattejurist
  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Ett framtida kontaktnät
  • Erfarenhet från en praktik som löper parallellt med dina studier

Om oss och vår skatteavdelning 
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

På vår skatteavdelning i Örebro arbetar fyra personer som hanterar såväl mindre ägarledda företag som större organisationer med internationell närvaro.

Vem är du?
Praktiken vänder sig till dig som läser på juridikprogrammet eller motsvarande och har valt att inrikta dina studier mot skatt. Vi ser helst att du läser din näst sista eller sista termin.

Vill du praktisera på vårt kontor i Örebro?

Praktikperioden avser mars-juni men vi är flexibla med dess start och upplägg.

Skicka in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. I din ansökan vill vi gärna veta varför du vill praktisera hos oss på Grant Thornton och med just skatt.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt då praktikplatsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 13 februari. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du vill praktisera hos oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök