Malmö

Praktik på Malmö skatteavdelning hösten 2019,

Skatt, Skatt

Sök praktik på Grant Thorntons skatteavdelning i Malmö för hösten 2019!

Genom en praktik hos oss får du:

  • Kickstarta din karriär som skattejurist
  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder, Sveriges entreprenörer
  • Ett framtida kontaktnät
  • Erfarenhet från en praktik som löper parallellt med dina studier

Om oss & skatteavdelningen i Malmö
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

På skatteavdelningen i Malmö arbetar för närvarande 3 personer som hanterar såväl mindre ägarledda företag som större organisationer med internationell närvaro. Du kommer vara en i teamet och jobba med olika frågeställningar inom både svensk och internationell beskattning.

Vem är du?
Praktiken vänder sig till dig som läser på juridikprogrammet eller motsvarande och har valt att inrikta dina studier mot skatt.

Intresserad av praktiken?

Praktikperioden kommer att sträcka sig över en tioveckorsperiod under hösten 2019 med start enligt överenskommelse.

Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Det personliga brevet ska innehålla en motivering om varför du vill praktisera hos oss på Grant Thornton. Skicka in din ansökan till oss Skicka in din ansökan till oss senast den 24 mars. Vi tillsätter våra praktikplatser löpande.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök