Stockholm

Internship inom M&A- och Valuation på Advisory Services,

M&A, Advisory

Är du student och vill få erfarenhet av att jobba inom Advisory? Vi söker nu en intern inom M&A och Valuation. Vårt internship är på deltid och kommer sträcka sig över 5 månader, med önskvärd start i april. På Advisory erbjuder vi våra kunder specialistkompetens inom M&A, Valuation, Transaction Advisory Services, och Governance, Risk and Compliance. Vi har haft flera framgångsrika år med stark tillväxt, vi är idag drygt 30 medarbetare och växer ytterligare.

Om M&A
Vårt dedikerade M&A-team fokuserar på att hjälpa våra kunder att erhålla högsta möjliga värde och skapa en effektiv process vid en bolagsförsäljning. Vi projektleder och supporterar våra kunder i alla steg av försäljningsprocessen, vilket innebär att medarbetarna inom M&A arbetar med att identifiera och anpassa den bästa försäljningsstrategin utifrån varje situation och bolag. Teamet har lång erfarenhet av sälj- och köpmandat där du som ny medarbetare har chansen att bli en viktig del i vårt team direkt.

Om Valuation
Här arbetar vi inom hela värderingsområdet, med företagsvärdering, värdering av immateriella tillgångar, värdering av finansiella instrument, skadeberäkning i samband med tvister och finansiell modellering. Teamet har gedigen erfarenhet som oberoende värderingsexperter och som medarbetare kommer du tidigt få ansvar för att jobba med våra olika värderingstjänster.

Om tjänsten
Som intern kommer du arbeta vid sidan av dina studier i projekt inom både M&A- och Valuation Services. Under ditt internship kommer du arbeta i genomsnitt ca 60–80 timmar i månaden.

I rollen kommer du vara en viktig teammedlem och vara med i hela värderings- och M&A-processen. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter men ett fokus på analysmoment och datahantering. Tillsammans med övriga teamet kommer du ha en nära kontakt med kunder och driva projekt framåt.

Kvalifikationer

  • Pågående studier inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering, antingen läser du en master eller är i slutet av din bachelor
  • Goda akademiska meriter
  • God analytisk förmåga samt avancerad användare av Excel och Powerpoint
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Din ansökan
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen den 4 mars.

Kontakt
Martin Larsson, Senior Manager Advisory, Tfn: +46 708 21 70 37

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök