Stockholm

Get Practice – en praktik för dig som är intresserad av revision,

Revision, Praktik

Get Practice är vårt praktikprogram som riktar sig till dig som studerar ekonomi vid högskola/universitet med inriktning mot redovisning och revision. Många av våra praktikanter börjar sedan arbeta hos oss efter avslutade studier.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Genom en praktik hos oss får du:

  • En fot in hos Sveriges Bästa Arbetsgivare
  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Kickstarta din karriär inom revisions- och konsultbranschen
  • Ett framtida kontaktnät

Om praktiken
Get Practice i Stockholm sträcker sig från september till november och inleds med en introduktionsdag i Stockholm tillsammans med praktikanter från hela landet. Du får denna dag, förutom ett välkomnande till Grant Thornton, en introduktion till våra affärsområden samt möjligheten att knyta nya kontakter. 

Under din praktik kommer du få följa och testa på yrket som revisor och få inblick i dialogen med kund. Du blir tilldelad en handledare som guidar dig i arbetet hos oss. Praktikperioden består sedan utav gemensamma casedagar och dagar där du får, med stöttning från din handledare, pröva på det dagliga arbetet som associate inom revision. Upplägget är designat så att det är genomförbart tillsammans med dina studier.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på vad arbetet som revisor innebär. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att bygga relationer, drivs av förändring samt visar på stort engagemang och ansvar. Du studerar ekonomi på universitet/högskola och har minst 1,5 år kvar till examen.

Låter det här som någonting för dig?
Skicka då in ditt CV, dina betyg och ett personligt brev där du motiverar varför du är intresserad av vårt praktikprogram.

Sista ansökningsdatum är 25 mars. För frågor om praktiken kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä, jessica.heikkila@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: revison, revisor, associate, assurance, revisorsassistent, revisionsassistent, redovisning, redovisningsassistent, audit, revisionsmedarbetare, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, internship

Ansök